Opiskelu

Raamatunopetusakatemian kurssi on prosessi, jossa jokainen on oppimassa ja jakamassa kokemuksiaan muille. Jokainen kurssilainen pitää ainakin yhden harjoitusraamattutunnin, joka arvioidaan yhdessä. Myös englanninkielisen raamattuopetuksen pitäminen on mahdollista. Kurssilaiset täyttävät myös oppimispäiväkirjaa.

Kurssin aikana tehdään referaatti kuudesta kirjasta .Ne valitaan kirjaluettelosta, joka koostuu viidestä teemasta: Raamatun taustamaailma, Raamatun tuntemus, systemaattinen teologia, apologia sekä sielunhoito ja spiritualiteetti. Lista kirjoista on saatavissa heti hakuajan päätyttyä.

Raamatunopetusakatemian seuraava kurssi alkaa syyskuussa 2020. Se sisältää kolme viikonloppua sekä kuusi yhden päivän koulutusta seuraavasti:

Suomen Raamattuopistossa Kauniaisissa 11.-13.9.2020

Ryttylässä Hausjärvellä 15.-17.1.2021

Vivamossa Lohjalla 21.-23.5.2021

Viikonloppukurssi alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 15.

Viikonloppukurssien teemat : Millainen on hyvä raamattuopetus? Raamatunopettajan persoona työvälineenä sekä raamatunopettajan eväät.  

Kurssilla on lisäksi kuusi maanantaipäivän koulutusta. Ne pidetään Etelä-Suomen seurakunnissa syys-, loka- ja marraskuussa 2020 ja helmi-, maalis- ja huhtikuussa 2021. Tällainen seurakuntapäivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 18.